Follow:
Hverdagen

Nye veier og gamle veier

Den første snøen har allerede rukket å kommet og gått i Trondheim, men fremdeles klamrer høsten seg fast og det eneste tegnet på at det snart nærmer seg jul er at julebrusen og -marsipanen er på plass i butikken og at jeg tar meg selv i å synge Jeg så mamma kysse nissen innimellom.

Og godt er det, for det er mye som skjer før den tid. Jeg har halvveis bestemt meg for å prøve å gjennomføre Nanowrimo igjen i år. Det er fem år siden forrige gang jeg prøvde (og fullførte!), så da er det på tide å gi det et nytt forsøk. Jeg føler at kreativiteten min forsvant et sted mellom Platon og Europaparlamentet, så da håper jeg at jeg kan finne noe av den tilbake hvis jeg går om igjen noen gamle veier. Hvis ikke, så tror jeg bare gleden ved å kunne skrive noe uten kildehenvisninger vil være verdt det!

Share on
Previous Post Next Post

Se også