Follow:
Hverdagen

Nytt skoleår, nye muligheter!

Det er den siste dagen av sommerferien i dag. Jeg har ryddet sekken, rommet, sjekket at alt er på plass i penalet og kastet gamle papirer. Likevel er jeg nok ikke helt forberedt på den store overgangen fra ferietilværelsen til tidlige morgener, lange dager og alt det andre som følger med når man starter på skolen igjen.

Men til tross for det gleder jeg til å komme igang! Det blir godt å se igjen vennene mine, holde på med musikkfag, få noe utbytte av dagene i stedet for å bare drive dank, og ikke minst synes jeg det er greit å komme tilbake til vanlige vaner når jeg er hjemme også. Stort sett tror jeg det blir et bra år, kanskje enda bedre enn det forrige!

Husk konkurransen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Kos deg med den siste feriedagen din, jeg starter ikke før på onsdag – noe jeg syns er litt herlig. Men, lykke til, blir sikkert et bra år :D!

 • Jeg skal ikke på skolen før på onsdag. Men jeg gleder meg til å begynne igjen!

 • utrolig fine bilder! enig er ikke klar ennå!:)

 • Jeg har nok den samme innstillinga, og det er egentlig litt godt å ikke være helt slått ut og lei meg fordi jeg skal begynne på skolen igjen :P Blir godt å komme inn i noen rutiner igjen :) Men jeg har heldigvis noen dager igjen, jeg begynner ikke før på onsdag :D

 • flink! utrolig fine bilder :)

 • Ha en fin skoledag :) Selv om det er 2 år siden jeg sluttet på videregående, har jeg ikke akkurat glemt følelsen.

 • Kommer til å kommentere innlegget senere, men må bare få takke for bloglovin bildet jeg fikk!
  TUSEN TAKK :-)

 • Jeg bare digger måten du redigerer bildene dine på!
  Som du sier, gleder jeg også meg til å komme tilbake til hverdagen med venner og andre vanlige ting :-) Lykke til!

  SANDRAH

 • Så fine bilder..
  Håper du får ein fin første dag på skulen :))

 • Håper du har hatt en fin første dag tilbake. Selv skal jeg ikke tilbake, og det er skummelt og fint på en gang.

 • Går du musikk? Me 2.

  Fine bilder du har på bloggen!

  • Kristine

   Jepp! Musikk it is! Tusen takk! :)