Follow:
Hverdagen

Oda i snøen II

Den lille smurfen min! <3

Nå er det helg igjen, og jeg tenkte å få en skikkelig kick-start med noen kilometer på ergometersykkelen. Hittil har jeg ikke kommet noe lengre enn sofaen, men det er vel tanken som teller? Neinei, får ta meg sammen nå, så kan jeg slappe av senere når jeg har gjort meg fortjent til det!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Anna Marita

  Så fine bilder du har! :)

  December 3, 2010 at 17:16
 • Reply Hilde

  Så fint!

  sv: Det er lyktene ved inngangen til kirkegården ved Bjugn kirke. Det er det den heter ja? Bjugn kirke? Den røde som ligger i Ervika? xP

  December 3, 2010 at 21:33
 • Reply Ninnis fotoblogg

  Vacker bild!

  December 6, 2010 at 19:41
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.