Follow:
Hverdagen

Og slik går da dagene…

Sist søndag var jeg på Prøysen-konsert med blant andre Viggo Sandvik, eks-Vazelina Bilopphøggers. Den minste lillebroren min var med og sang i barnekoret, og under den ene sangen ble alt lyset i salen slukket og de tok frem lommelykter – så koselig!

Ellers er vi omsider ferdig med barneforestillinga jeg så vidt nevnte for ei stund siden. Det føles virkelig godt… jeg kjenner jeg fremdeles er litt sliten etter all den intensive øvinga. Det blir godt å kunne slappe av litt fremover (forhåpentligvis)!

Reidun Beate skrev forresten en hyggelig omtale av bloggen min for noen dager siden! Her er det hun skrev:

Dette er en blogger jeg følger på bloglovin. Det som tiltrekker meg mest ved den er designet. Det er blitt brukt flotte farger og man finner frem til det man måtte trenge. Headeren er kanskje litt upersonlig, men den er stilig uansett. Jeg får meg rett og slett ikke til å trekke for den i poeng. Den var kul! En liten ting jeg KAN gi kritikk på er lite tekst i innleggene. Lengre tekster skader ikke! :) 5/6.

Jeg synes det er supert å få tilbakemelding, og ser absolutt hva hun mener med lite tekst. Grunnen til at det er lite tekst, er ganske enkelt fordi jeg føler det blir mye tomprat om jeg skriver lenger. Jeg vet ikke hvor interessant det er for dere å lese slike innlegg som dette?

Vel, dere skal få slippe å høre på mer babbel nå i hvert fall, så skal jeg heller prøve å finne på noe fornuftig å skrive om senere! Nå bærer det av gårde på møte, også krysser jeg fingrene for at det ikke blir alt for sent i kveld! I morra natt blir det nemlig ikke mye søvn (stikkord: New Moon). Snxs!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Reidun Beate

  Så bra du likte omtalen!!! :)

  November 18, 2009 at 19:17
 • Reply Hilde

  Gratulerer med fin omtale og god karakter! :-) Vel fortjent!

  November 18, 2009 at 20:05
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.