Follow:
Hverdagen

On my own

Visst flytta jeg til Trondheim for over en måned siden, men det var ikke før i går jeg flytta på hybel! Etter å ha blitt skikkelig bortskjemt en stund med middag og masse tv-kanaler, må jeg nå lage middagen min selv og tv-kanaler er det lite av. Det siste blir det nok ordning på etter hvert, men middag derimot…

Se hva som skjer!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • El Gringo

  Fjordland. Så godt. så enkelt

  • Kristine

   Haha, litt for enkelt!

 • følelsen av å flytte for seg selv er fantastisk. får den fortsatt hver gang jeg kommer tilbake til leiligheten etter å ha vært hjemme. middagslagingen er forresten like kjip som den var i starten, godt over et år senere……

 • Å lage middag for seg selv blir en vane det også etterhvert, jeg har nå bodd over et år for meg selv og selv om jeg trodde middag kom til å bli et lite problem, er det rutine over det nå : )

 • sia

  fint design :)
  Er greit og bo hjemme litt, men så har man blitt såpass voksen etter hvert at friheten heller får koste litt slit :P

 • Så fint det ser ut hos deg! Hybelen min ser ut som om atombomben i Hiroshima gikk av 70 år for seint.

 • Jeg ser aldri på TV :P Tror ikke parabolen virker en gang :P Man laster jo ned eller ser det på webtv nå? Eller er det bare meg? :P

 • Det er utrolig uvant å plutselig måtte gjøre alt selv, men man kommer inn i det! Har bodd for meg selv i en måned nå, og har allerede kommet godt inn i middagslagingen :)

 • Jeg hadde potetmos med brokkoli oppi og kylling nuggets jeg, er ikke det hybelmat så vet ikke jeg :D Man kommer fort inn i rutinene når en flytter for seg selv, det er verre når en har lange skoledager og bor eviglangt unna skolen :P

 • Jeg bor hjemme og jeg lager veldig sjelden middag :p huff, trur jeg må øve meg. I går lagde jeg kjempegod middag da *stolt*