Follow:
Hverdagen

On my own

Visst flytta jeg til Trondheim for over en måned siden, men det var ikke før i går jeg flytta på hybel! Etter å ha blitt skikkelig bortskjemt en stund med middag og masse tv-kanaler, må jeg nå lage middagen min selv og tv-kanaler er det lite av. Det siste blir det nok ordning på etter hvert, men middag derimot…

Se hva som skjer!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

10 Comments

 • Reply El Gringo

  Fjordland. Så godt. så enkelt

  September 21, 2011 at 22:56
  • Reply Kristine

   Haha, litt for enkelt!

   September 21, 2011 at 23:02
 • Reply mmaddiiee

  følelsen av å flytte for seg selv er fantastisk. får den fortsatt hver gang jeg kommer tilbake til leiligheten etter å ha vært hjemme. middagslagingen er forresten like kjip som den var i starten, godt over et år senere……

  September 22, 2011 at 00:24
 • Reply Vibeke

  Å lage middag for seg selv blir en vane det også etterhvert, jeg har nå bodd over et år for meg selv og selv om jeg trodde middag kom til å bli et lite problem, er det rutine over det nå : )

  September 22, 2011 at 00:30
 • Reply sia

  fint design :)
  Er greit og bo hjemme litt, men så har man blitt såpass voksen etter hvert at friheten heller får koste litt slit :P

  September 22, 2011 at 00:32
 • Reply Hilde

  Så fint det ser ut hos deg! Hybelen min ser ut som om atombomben i Hiroshima gikk av 70 år for seint.

  September 22, 2011 at 09:30
 • Reply Have You Met Miss Jones?

  Jeg ser aldri på TV :P Tror ikke parabolen virker en gang :P Man laster jo ned eller ser det på webtv nå? Eller er det bare meg? :P

  September 22, 2011 at 09:41
 • Reply Mette

  Det er utrolig uvant å plutselig måtte gjøre alt selv, men man kommer inn i det! Har bodd for meg selv i en måned nå, og har allerede kommet godt inn i middagslagingen :)

  September 22, 2011 at 12:03
 • Reply Randi

  Jeg hadde potetmos med brokkoli oppi og kylling nuggets jeg, er ikke det hybelmat så vet ikke jeg :D Man kommer fort inn i rutinene når en flytter for seg selv, det er verre når en har lange skoledager og bor eviglangt unna skolen :P

  September 22, 2011 at 21:07
 • Reply Silje Louise

  Jeg bor hjemme og jeg lager veldig sjelden middag :p huff, trur jeg må øve meg. I går lagde jeg kjempegod middag da *stolt*

  September 24, 2011 at 15:41
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.