Follow:
Hverdagen

On the run

Da jeg gikk meg en tur i dag, kom jeg over både harer og rådyr. Uheldigvis sprang de alle fra meg da jeg skulle ta nærbilde (selvsagt hadde jeg ikke med meg telelinse), så det ble med disse bildene. Øverst ser dere tre rådyr, og på det nederste er det en hare som ble så liten at jeg måtte markere den med en rød ring for at den ikke skulle forveksles med en stor ulldott eller en hvit stein …

Nå tar jeg kvelden (og det er på tide – har vært temmelig trøtt i hele dag), men det blir en del finere bilder i morgen. Været i dag har vært absolutt nydelig, og jeg har faktisk vært glad jeg bor ute i ødemarka for en gangs skyld! God natt!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Mie

    Så fine bilder. Hørtes nydelig ut men en tur i fint vær… Sov godt da :D

    March 25, 2009 at 00:42
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.