Follow:
Annet

Onboard a boat

Camera, Canon D20; lens, Sigma 24mm

Å være på et båtdekk gir deg omtrent den samme følelsen uansett hva slags båt det er snakk om. Vinden i håret, den dype motorlyden, bølgeskvulp – du har det på både seglbåter og store cruiseskip.

The sensation of being onboard a boat is mostly the same whether it is a sailboat or a large cruiseship – the wind, the deep tone of the motor, the sound of the waves.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Elise

  Det er så herlig på båtturer!

  July 3, 2009 at 23:48
 • Reply mari johanne

  Sv: Takk for nyttig veiledning! Jeg har ikke så mye kunnskap rundt akkurat dette temaet, men det stopper meg ikke i å kjøpe det! Hehe.
  Har lenge drømt om å ta skikkelig fine bilder av både vanndråper og blomster, men så vidt jeg har forstått så må det enten makroobjektiv eller vidvinkelobjektiv til.
  Var på Telekiosken for å sjekke priser og slikt, så der kunne de bestille Canon 450D med 18-55 mm, i tillegg til en telelinse på 55-250 mm. Dette kostet 9100. Er det et bra kjøp? Og hvor langt kommer jeg med dette? Null dråper og blomster, sikkert? :-p
  Har liksom ikke noe peiling – ikke han bak disken heller.. :-p

  July 4, 2009 at 00:50
 • Reply Monica

  Jaa, det kan godt være :D Måtte ta flybussen istedenfor flytog, siden alle togene var innstilt. Grrr :D Hihi

  July 4, 2009 at 00:58
 • Reply mari johanne

  Sv: Planen var egentlig å dra til Trondheim, men har ingen mulighet til å komme meg dit i løpet av uka som kommer. Reiser på ferie Fredag, og jeg må ha det innen da :-p
  Man kan jo alltids kjøpe til objektiver senere – men jeg bare lurer på om den pakkeprisen til 9000 kr er verdt det? Og om jeg kan fotografere både nærme og langt unna med disse linsene? :-)
  Jeg har ingen planer om å bli skikkelig proff fotograf med ei linse til over 10 000. For den summen skal jeg ha både kamera, objektiv, minnekort og veske. Så tror nok vi har litt forskjellig syn :-p

  July 4, 2009 at 01:06
 • Reply mari johanne

  Sv: Hehe, merker at jeg snakker rundt meg selv jeg også!
  Har sett litt rundt, men uansett så kommer jeg ikke til å kjøpe på nettet. Foreldrene mine mener det er bedre å kjøpe det på en butikk, med tanke på reklamasjoner og slikt. Det er jo veldig viktig det også, så betaler heller litt mer i stedet for å handle på nett :-)
  Jeg vet jo hva jeg vil ha – men vil bare vite om den linsa holder mål liksom. Er den 18-55 mm veldig dårlig, eller? Klarer seg med det første? Har jo ingen erfaring, så det er sikkert fint å begynne med.. :-)

  July 4, 2009 at 01:21
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.