Follow:
Foto

One day I’ll fly away

Så rakk jeg å forandre litt på designet her før jeg drar avgårde på ferietur igjen. Denne gangen blir det matfestival i Trondheim – er ikke ordentlig sommer før jeg har hengt litt med gatemusikanter og kjent på stemninga i byen under Olavsfestdagene.

Hva er sommer for dere?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Mette

  Du er så flink med design! Skikkelig fint, og bakgrunnen var prikken over i’en :) God tur! :D

  Blir forresten helt målløs over denne bildeserien… alle bildene er bare så utrolig vakre! Elsker detaljen med fuglen i dette bildet.

  August 1, 2012 at 11:29
 • Reply Christine

  Herlig design! Likte det kjempegodt. ;)

  Sommer for meg er å våkne før alle andre av sollyset som kommer inn gardinsprekken. Trakke i støvlene og dra på sjøen og hente morgenens fangst på et blikkstille hav. Drikke iste til frokost, sammen med et fat med frukt. Sitte på kaien og nyte lyden av bølgene som slår forsiktig på fjæresteinene. Å telle til ti, fordi du vet det er kaldt før du hopper i sjøen. Å sitte på et pledd med venner og drikke litt for billig hvitvin. Og rett og slett le så hardt og mye at ansiktet ditt gjør vondt. Å løpe på skogsveier, bare for å unngå solen. Å prøve et halvt dusin solbriller, bare for å innse at du egentlig elsker de du hadde.

  Å være med de som er deg nærmest – på lik linje med å møte nye mennesker. Å legge ut på nye eventyr, det er sommer for meg.

  August 1, 2012 at 17:55
 • Reply Marte Kristine - Photography

  Flott bilde :)

  August 7, 2012 at 16:01
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.