Follow:
Film og tv, Hverdagen

“One minute you’re on top of the world, the next minute some secretary’s running you over with a lawn mower.” – Joan Holloway

De første ukene i 2014 har virkelig ikke gått helt som planlagt, men endelig begynner både formen og planene fremover å komme på plass. Jeg skulle egentlig skrive bachelor i vår, men det skar seg, så nå har jeg plutselig en god del mer ledig tid enn jeg hadde trodd. Det trenger jo ikke være så dumt.

Det er for eksempel slett ikke verst å ha tid til å gå en tur i Trondheim, som for øyeblikket er veldig kald og snøkledd, for så å komme inn og krype under et ullteppe for å se tredjesesongen av Mad Men. Jeg liker Mad Men. Serien er litt treg (men det er jo tross alt jeg og innimellom, så det passer bra) og er heller ikke den mest dramatiske, men det synes jeg er helt greit. Jeg liker at det er menneskene som er i fokus og ikke en rekke urealistiske handlinger. Også liker jeg at det er et kvinnesyn i serien som gir meg litt bakoversveis men som samtidig får meg til å tenke.

Share on
Previous Post Next Post

Se også