Follow:
Annet

Ønskeliste jula 2011

Det begynner å nærme seg jul igjen (blir like overraska hver gang over at året går så fort), så da er det vel på tide å skrive ønskeliste også. Den blir bare kortere og kortere for hvert år, men det er nok kanskje fordi det jeg ønsker meg aller mest er litt for urealistisk til å få plass på ønskelista (type egen leilighet, en plan for livet og iphone). Her er i hvert fall ønskelista mi for i år:

Glee, sesong 2: Om jeg klarer å la være å kjøpe den i julegave til meg selv.
Kjøkkenmaskin: I hvert fall håndmikser, sånn at jeg ikke trenger å sette av et par timer hver gang jeg skal lage eggedosis.
Kokebøker: Trenger litt tips om hva annet enn pannekaker og wok det går an å lage til middag!
Penger: Det er jo alltids noe jeg trenger det til.
Brother Bear-soundtracket: På engelsk. Phil Collins! <3
Annen musikk: For eksempel Corinne Bailey Rae – Corinne Bailey Rae eller Little Voice – Sara Bareilles.
Pukka-te: Fordi jeg har hørt at den skal være god!
Disney-filmer: Som Pocahontas og Mulan.
Skjerf: Det får man jo aldri nok av. Dessuten har jeg ikke et svart skjerf.
Annet: Som denne – kjekt å ha!

Share on
Previous Post Next Post

Se også