Follow:
Hverdagen

Orker ikke, gidder ikke

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli en av “endelig helg!”-folkene (skolen er virkelig ikke så ille som alle skal ha det til), men jeg setter like stor pris på helga nå som forrige uke! Det er så fint å vite at jeg ikke trenger legge meg tidlig fordi jeg skal stå opp klokka halv seks, og at jeg heller ikke må tenke på hva jeg må huske til dagen etterpå. Gleden er dessverre kortvarig, så da gjelder det å gjøre det beste ut av den. Akkurat nå skal jeg lese Costume og spise litt mat. Jeg fant ut at godteri ikke fristet så mye nå, men det gjør helt klar ostesmørbrød!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply hilde

  tusen takk for kommentaren :) veldig fin blogg, maasse fine bilder

  August 30, 2009 at 00:30
 • Reply Hilde

  Helg er überdeilig :)

  August 30, 2009 at 11:23
 • Reply Elise

  Costume er så bra blad (: Det er så utrolig godt med helg! Selv om jeg liker skolen også, så er det godt å få sovet lenge (;

  August 30, 2009 at 12:46
 • Reply Linn

  Blir glad av bloggen din :)

  August 31, 2009 at 01:08
  • Reply Kristine

   Tusen takk! Sånt blir jeg glad av å høre! xP

   August 31, 2009 at 16:13

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.