Follow:
Hverdagen

Orker ikke, gidder ikke

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli en av “endelig helg!”-folkene (skolen er virkelig ikke så ille som alle skal ha det til), men jeg setter like stor pris på helga nå som forrige uke! Det er så fint å vite at jeg ikke trenger legge meg tidlig fordi jeg skal stå opp klokka halv seks, og at jeg heller ikke må tenke på hva jeg må huske til dagen etterpå. Gleden er dessverre kortvarig, så da gjelder det å gjøre det beste ut av den. Akkurat nå skal jeg lese Costume og spise litt mat. Jeg fant ut at godteri ikke fristet så mye nå, men det gjør helt klar ostesmørbrød!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • tusen takk for kommentaren :) veldig fin blogg, maasse fine bilder

  • Helg er überdeilig :)

  • Costume er så bra blad (: Det er så utrolig godt med helg! Selv om jeg liker skolen også, så er det godt å få sovet lenge (;

  • Blir glad av bloggen din :)

    • Kristine

      Tusen takk! Sånt blir jeg glad av å høre! xP