Follow:
Hverdagen, Musikk

På tur med MDD

Jeg er ganske sliten i dag, for i går var nemlig hele MDD-linja på skolen min på tur til Trondheim! Vi var på Ringve musikkhistoriske museum (masse instrumenter – verdt et besøk hvis du interesserer deg for sånt!), på en konsert som var helt fantastisk fin (dere kan se litt av den her, selv om det ikke blir helt det samme som å oppleve det selv) og på omvisning og forestilling (Antigone) på Trøndelag Teater.

Vi fikk litt tid til å gå i butikker også, men det ble ikke til at jeg kjøpte meg noe annet enn et blad (/bok – når ble blad på 200 sider?!). Jeg skal tilbake til Trondheim med klassen om bare ei og ei halv uke for å dra på teateret igjen, så da får jeg se til å kjøpe meg noen høstklær da! Jeg håper det blir like koselig som denne gangen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.