Follow:
Annet

På vei til Røros

Å stå opp klokka fem i høstferien er vel ikke det jeg helst vil, men jeg er glad jeg i hvert fall greide det! Nå sitter jeg på båten til Trondheim, og videre derfra skal jeg ta toget til Røros. Jeg er ikke så veldig glad i å reise alene, men jeg regner med at det går bra! Snakkes over helga!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

  • Reply Elise

    Kos deg på Røros (:

    October 17, 2009 at 12:23
  • Reply Linn Marie

    Tittet litt på siden du anbefalte og må bare si tusen takk, kjempebra side det der, masse inspirasjon å hente. Likte bloggen din veldig godt også så ny prenumerant her ;) God tur og kos deg masse :)

    October 18, 2009 at 00:23
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.