Follow:
Annet, Hverdagen

“Pausen er over! Jobb!”

Nå sitter jeg på skolen. Det er Hairspray-øving, vi har nettopp hatt ei skikkelig hard økt med aerobic, og akkurat nå er det gjennomgang på scenen. Jeg er bare med på to scener, noe jeg synes er ganske greit i grunn, selv om det blir mye dødtid. I dag har jeg nok å gjøre uansett (nettet hjemme har tatt helg, så jeg benytter sjansen til å ta igjen all facebook-inga nå når jeg har sjansen).

UKM var forresten veldig gøy! Nivået i år var mye høyere enn det har vært de siste årene – selv om det selvsagt også var noe som ikke var fullt så bra. I utstillingsdelen av mønstringa var det dessverre ikke så mange påmeldte, men jeg gikk videre til fylkesmønstringa med det ene bildet og fikk gavekort fra Coop! Great!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.