Follow:
Annet

Perler på et strå

To bilder til fra i morges. Litt abstrakt bokeh-kunst, eh?

Jeg ville bare si at jeg synes det er utrolig rart at jeg har over 100 følgere på bloglovin! Jeg synes selvsagt at det er veldig koselig, men samtidig skjønner jeg ikke helt hvorfor så mange er interessert i å følge med på hva jeg holder på med. Uansett; tusen takk skal dere ha! Sist september stilte jeg dere noen spørsmål, men siden jeg har fått over dobbelt så mange lesere nå, tenkte jeg at jeg kunne spørre igjen:

Hvem er du, og hvorfor leser du bloggen min?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Jeg er Caroline, og jeg leser bloggen din fordi du skriver så fint og tar fantastiske bilder!

 • Vilde

  Jeg er Vilde, hehehehe. say no more

 • Jeg heter Mille, jeg har akkurat begynt å følge bloggen din, og jeg følger den for jeg vil se andre fotoblogger for å få inspirasjon osv.. :)

 • Sv: Ja selvutløser er litt slitsomt! Pleier som oftest å bruke fjernkontrollen, men den er ikke trådløs så kommer meg ikke særlig langt. likte den plassen der godt selv. Men kamera sto litt utenfor, så jeg måtte krype inn og det tok tydeligvis litt for lang tid for kameraet ;P

 • Heisann, jeg heter Roberta… og jeg har altfor mye fritid :)

  Neida (joda)…

  Men jeg liker å se på bildene dine! Spesielt når du tar bilder av meeg! Neida!

  (JODA!)

 • Wow, kjempe pene bilder! :)

 • Heihei, jeg heter Ida og jeg leser bloggen din for du tar søte og inspirerende bilder : )

 • sia

  nydelig!

 • Jeg heter Elise og leser bloggen din fordi du er flink til å skrive, bildene dine er fine og du skriver om bøker av og til! :)

 • Leser bloggen din fordi det er so mange nydelige bilder her. Blir inspirert!

 • I ny og ned trenger jeg flere blogger å lese, og jeg fant din. fine bilder vettu!