Follow:
Musikk

Playlist of the week: week 23

 • He ain’t heavy, he’s my brother – The Hollies
  Typisk tidlig 60-tall: veldig sørgelig. Jeg tror denne sangen har vært brukt i en eller annen reklame, for jeg har i hvert fall hørt den før sist uke. Den er i alle fall fin, både teksten og melodien!
   
 • Siboney – Eliades Ochoa
  Musikksmaken min er ganske påvirket av pappa, og denne sangen er et eksempel på det. Pappa hører en del på cubansk/latin-amerikansk musikk sånn som denne. Grunnen til at jeg er så glad i akkurat denne sangen, vet jeg ikke helt, men på en eller annen måte blir jeg helt oppslukt av den. Jeg liker særlig godt begynnelsen!
   
 • I want to hold your hand – T.V. Carpio
  Opprinnelig en Beatles-sang, men jeg foretrekker faktisk denne versjonen fra Across the universe. Den er mye mer intens enn originalen.
   
 • Parklife – Blur
  Det går ikke an å unngå å bli glad av å høre på Parklife! Dessuten minner den meg om sist sommer da vi spiste boller i Hyde Park!
   
 • Throw me a rope – KT Tunstall
  Denne sangen er lite typisk meg, så jeg er ikke helt sikker på hvorfor jeg valgte å ta den med. Jeg tror den er veldig humøravhengig!

Click here to listen to the playlist at Spotify

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

 • Reply ingunn

  flott innlegg :) alltid kjekt med musikktips

  June 8, 2009 at 00:46
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.