Follow:
Musikk

Playlist of the week: week 24

  • All I have to do is dream – The Everly Brothers
   Jeg var ikke klar over at The Everly Brothers hadde så utrolig mange slagere før jeg søkte etter denne sangen på Spotify en dag. For tiden er det likevel denne jeg liker best!
    
  • Gympnopedie No.1 – Erik Satie
   Det er sjeldent jeg hører på klassisk musikk, men etter at jeg ble anbefalt å høre på Erik Satie har jeg gjort det en del i det siste. Særlig denne liker jeg godt! Den er super å høre på mens du gjør noe annet (som for eksempel lekser – hrmpf). Erik Satie sin musikk har forresten vært brukt en del i filmer, så det kan godt hende du har hørt denne før!
    
  • Driftwood – Travis
   Denne sangen er også veldig avslappende, men på en annen måte. Helt siden jeg begynte å høre på Travis, har denne vært en av favorittene mine. Den skiller seg litt ut fra de fleste andre Travis-sangene fordi den har en litt spesiell klang. Jeg kan ikke helt beskrive det, så du får høre selv!
    
  • Some might say – Oasis
   En skikkelig gladsang! Jeg blir riktignok litt lei av å høre på den etter en stund, men i kortere perioder går det bra…
    
  • Panda – Jefferson Airplane
   Litt tragikomisk: “Oh Panda Bear, my gentle friend/I don’t want to say goodbye/Oh Panda Bear, when will the killing end/when will we see the light?”

Click here to listen to the playlist at Spotify

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply janna

  hopped! :) cute blog u got here. :)

  June 12, 2009 at 09:31
 • Reply Lady Netta

  Kjempefin liste, denne her! Har ikke fått hørt på før nå, men den var bra ;)

  June 18, 2009 at 21:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.