Follow:
Hverdagen, Musikk

Popkorn & Norah Jones & ENG1401

Det er ikke slik fredagskvelder skal se ut, altså. Jeg synes dette blir litt feil. Men må man, så må man; slik går det når tida resten av halvåret brukes til alt annet enn å lese. Heldigvis er det jo litt mer fredagskveld med popkorn og det nye albumet til Norah Jones. (Som jeg kjøpte som gave til meg selv etter eksamen i dag. Har du ikke hørt det, så kan du gjøre det her. Jeg liker’e!)

Under 7 dager igjen til sommerferie nå. Sier som en i klassen min sa midt under siste Alice-forestilling i fjor vår med mikrofonen slått på: “Siste innspurt no, folkens!”

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Marthe

  Haha, husker den der: “Siste innspurt no..”. :)

  May 27, 2012 at 13:21
 • Reply Siv

  Rart det der at alle leser på pensu disse dager ;)) Håper ting går bra!!!! :D

  May 29, 2012 at 15:12
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.