Follow:
Hverdagen

Positive ting som skjer i februar

Plutselig er den siste dagen i januar her, og det er så godt! Endelig kommer februar, og jeg er overbevist om at det blir en kjempefin måned fordi…

4. februar: A1-konsert, og jeg skal sannsynligvis ta bilder! 5. februar: Burdagsfeiring med venner. 6. februar: B-U-R-S-D-A-G! Jeg blir 19 år – stor jente! 19.–27. februar: Vinterferie, som skal utnyttes veldig godt!

Dessuten har jeg store planer om å ha det fint ellers også! Så fort det blir greit vær igjen skal jeg begynne å gå turer ute igjen, og jeg skal drikke masse te og se masse filmer og sånt når jeg har tid til det. Det er mye som skjer på skolen, men jeg skal gjøre det beste ut av all den ledige tiden jeg har. Ellers gleder jeg meg til å fortsette å jobbe med Alice i Underland fremover, for jeg er virkelig gira etter helga. Det blir så bra!

Hva gleder du deg til i februar?

Share on
Previous Post Next Post

Se også