Follow:
Hverdagen

Positive ting som skjer i februar

Plutselig er den siste dagen i januar her, og det er så godt! Endelig kommer februar, og jeg er overbevist om at det blir en kjempefin måned fordi…

4. februar: A1-konsert, og jeg skal sannsynligvis ta bilder! 5. februar: Burdagsfeiring med venner. 6. februar: B-U-R-S-D-A-G! Jeg blir 19 år – stor jente! 19.–27. februar: Vinterferie, som skal utnyttes veldig godt!

Dessuten har jeg store planer om å ha det fint ellers også! Så fort det blir greit vær igjen skal jeg begynne å gå turer ute igjen, og jeg skal drikke masse te og se masse filmer og sånt når jeg har tid til det. Det er mye som skjer på skolen, men jeg skal gjøre det beste ut av all den ledige tiden jeg har. Ellers gleder jeg meg til å fortsette å jobbe med Alice i Underland fremover, for jeg er virkelig gira etter helga. Det blir så bra!

Hva gleder du deg til i februar?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Så gøy! Du har masse å glede deg til :) Jeg gleder meg til 10. – som er bursdagen min, og til vinterferien!

 • Deler de samme tankene som deg, februar kommer til å bli en ganske super måned føler jeg ;D

 • *ops, feil bloggadresse, hehe :p

 • Oh shit! Jeg har virkelig ikke fulgt med i timen! A1-konsert?! Ah, så utrolig synd jeg skal bort! Var på gratiskonsert i sommer, så utrolig morsomt! Å se Ben si “Bø, vart du skræmt no?” er egentlig veldig morsomt :) Følte meg 13 år igjen :)

 • Gratulerer på forskudd’a! :D Og tee, OMNOMNOM! Glemte å kjøpe deg i dag… damn:(

  re: Det skal eg veitu. Håper jeg får litt mer ut av den, enn dagens… haha.

 • Så fint å ha mye å glede seg til! :)
  Jeg gleder meg over at februar betyr at det snart er vår.

 • høres ut som du får en fin måned! :D

 • Så fint design, liker fargene!