Follow:
Hverdagen

Positive ting som skjer i november

Jeg skrev et innlegg om hva jeg gledet meg til i november i fjor, og tenkte det kunne være hyggelig med en ny nå. For selv om dagene er mørke og tunge (og jeg ikke klarer komme meg opp i rett tid om morgenen), er november en veldig fin måned egentlig.

11. november: En god natts søvn. 14. november: Jul i skomakergata. 19. november: Harry Potter and the deathly hallows, part 1. Det ble ikke midnattpremiere på meg denne gangen, men tror det blir greit å se den uten å bekymre meg for å sovne! 21. november: Operasjon Dagsverk-konsert. Linja skal ha konsert i ei kirke, og det kommer til å bli kjempefin stemning! 30. november: Bjørn Eidsvåg-konsert med mamma (hans største fan). Koselig!

Hva ser dere frem til denne måneden?

Share on
Previous Post Next Post

Se også