Follow:
Hverdagen

Positive ting som skjer i november

Jeg skrev et innlegg om hva jeg gledet meg til i november i fjor, og tenkte det kunne være hyggelig med en ny nå. For selv om dagene er mørke og tunge (og jeg ikke klarer komme meg opp i rett tid om morgenen), er november en veldig fin måned egentlig.

11. november: En god natts søvn. 14. november: Jul i skomakergata. 19. november: Harry Potter and the deathly hallows, part 1. Det ble ikke midnattpremiere på meg denne gangen, men tror det blir greit å se den uten å bekymre meg for å sovne! 21. november: Operasjon Dagsverk-konsert. Linja skal ha konsert i ei kirke, og det kommer til å bli kjempefin stemning! 30. november: Bjørn Eidsvåg-konsert med mamma (hans største fan). Koselig!

Hva ser dere frem til denne måneden?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Therese *_* Har fotokonkurranse!!

  Hørtes kjempekoselig ut!

  Hm… Få tatt enda flere bilder, får en dvd jeg har ventet på lenge, lese fine bøker, sitte inne om kveldene og se ut på snøværet, ha finfine samtaler med venner samt kjenne hvor gode vottene er. alt jeg kom på akkurat nå. Hihi.

  November 12, 2010 at 03:01
 • Reply Bildevilde - Foto og webdesign

  Åh, jeg gleder meg sånn til harry potter!

  // Tusen takk, søte deg. Jeg tror nok du får til dobbelt så bra og spennende portretter du! :)

  November 12, 2010 at 06:58
 • Reply iseliniselin

  Så koselig da :) Jeg ser frem til å reise til Bergen om to uker og Familjen konsert ;)

  November 12, 2010 at 09:03
 • Reply Elise

  Så koselig :) Jeg ser frem til å ha fri 26. nov.. også skal jeg på konsert, men tror ikke det er før i desember.. vet ikke jeg! Gleder meg til Harry Potter også :) wohoo

  November 13, 2010 at 20:54
 • Reply martha

  Harry Potter! Skal se den neste fredag, blir awesome :) Ellers har november vært ganske bra hittil, egentlig. Gleder meg til å begynne å kjøpe julegaver, har planer om å begynne med det snart!

  November 17, 2010 at 19:27
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.