Follow:
Film og tv, Hverdagen, Musikk

Positive ting som skjer i november

I dag var jeg på skolen til klokka seks, har vært veldig trøtt og sliten, og på toppen av alt forsvant alle tv-kanalene våre (..alle to?). For å veie opp for alt det negative, bestemte jeg meg for å skrive en liten liste med ting jeg gleder meg til nå fremover – det er faktisk litt!

16. (eller 17.?) november: Det nye albumet til John Mayer, Battle Studies. Jeg er veldig spent på hvordan det er! Så langt har jeg hørt to sanger (Who Says og Heartbreak Warfare), og den ene liker jeg godt, mens den andre er jeg ikke heelt overbevist om enda. 18. november: Harry Potter og Halvblodsprinsen på dvd! ‘nuff said! 20. november: New Moon kommer på kino! Jeg gjorde meg på en måte ferdig med Twilight-perioden min i fjor sommer, men jeg må vel nesten se filmen når den kommer!

Share on
Previous Post Next Post

Se også