Follow:
Bøker, Foto

Prøv og feil

Sommeren er tilbake! Jeg må vel bare innse at været i Trøndelag er veldig kranglete og ustabilt, og nyte de sommerdagene vi får. I dag leste jeg ferdig Millenium-triologien, og nå er jeg litt lei meg over at den er ferdig. Etterpå skummet jeg gjennom Digital fotografi i praksis av Magnar Fjørtoft. I følge omslaget skal den visst være veldig bra, og jeg ble litt klokere, men boka er vel teknisk for min del. Jeg er ganske teoretisk anlagt, men med fotografering synes jeg det er mye enklere å bruke prøv-og-feil-metoden i stedet for å lese meg til ting!

Hvis du tar bilder, hvordan lærer du deg nye ting om fotografering? Leser du blader og lignende, eller tar du bare bilder og prøver å finne ut av hva du gjør feil på egenhånd?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

8 Comments

 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Jeg prøver meg frem, og finner ut hva jeg liker og ikke liker, og tester ut nye ting. Jeg leser vel også en del på internett ^^

  July 23, 2010 at 18:31
 • Reply Kamilla K

  Når det kommer til foto liker jeg å prøve meg frem. Derfor er jeg glad jeg har vokst opp i en tid med digitale bilder, slik at man faktisk har muligheten til å feile uten at man trenger å tenke på kostnader. Jeg har som regel ikke tidenes hukommelse, så jeg kan fint lese masse om foto, og når jeg faktisk skal ta bildet så husker jeg ingenting av hva jeg har lest. Og da er erfaringen gull verdt.

  NYDELIG bilde. :D

  July 23, 2010 at 19:31
 • Reply Mille

  Noen ganger får jeg tips via andre blogger og blader osv, men for det meste bare prøver jeg meg frem og ser hva som blir bra og ikke. Har også lært en del av min storebror og min onkel som begge er veldig flink å ta bilder :)

  July 23, 2010 at 19:39
 • Reply Elise

  Jeg prøver meg bare frem med bilder jeg også, ikke at jeg prøver ut så mye!

  July 23, 2010 at 19:58
 • Reply Renie

  Det var et nydelig bilde :) har du tatt det ? du er dyktig og flink !

  July 23, 2010 at 23:33
 • Reply Hilde

  Nydelig bilde!

  Jeg prøver meg frem hele tiden. Som regel står jeg og skrur i blinde xD

  July 24, 2010 at 16:32
 • Reply martha

  Veldig fint bilde! Jeg prøver meg fram, med alle mulige forskjellige innstillinger. Leser litt også, syns det er greit å vite hva alt står for og sånt. Har ikke speilrefleks da, men har planer om å kjøpe meg det, slik at jeg kan bli enda bedre :)

  July 24, 2010 at 18:56
 • Reply Elena

  tar som regel bare bilder :) skjønner godt at det er trist med bøkene.. jeg gruer meg til Beatlestriolgien er ferdig for meg

  July 28, 2010 at 21:34
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.