Follow:
Bøker, Foto

Prøv og feil

Sommeren er tilbake! Jeg må vel bare innse at været i Trøndelag er veldig kranglete og ustabilt, og nyte de sommerdagene vi får. I dag leste jeg ferdig Millenium-triologien, og nå er jeg litt lei meg over at den er ferdig. Etterpå skummet jeg gjennom Digital fotografi i praksis av Magnar Fjørtoft. I følge omslaget skal den visst være veldig bra, og jeg ble litt klokere, men boka er vel teknisk for min del. Jeg er ganske teoretisk anlagt, men med fotografering synes jeg det er mye enklere å bruke prøv-og-feil-metoden i stedet for å lese meg til ting!

Hvis du tar bilder, hvordan lærer du deg nye ting om fotografering? Leser du blader og lignende, eller tar du bare bilder og prøver å finne ut av hva du gjør feil på egenhånd?

Share on
Previous Post Next Post

Se også