Follow:
Film og tv, Hverdagen

R Y O D A O

Nå er jeg endelig ferdig med å se en X antall timer lang dokumentar om Beatles! Selv om jeg ble litt klokere på dem, så var det litt kjedelig i lengden. Den gikk over 8 deler på ca. 1,5 time hver. Det sier vel sitt.

I går var jeg hos optikeren og testet synet. Det var skikkelig fælt å ta synstesten, og jeg hadde ikke sjans til å se hvilke bokstaver som dukket opp på veggen foran meg. “Det der er vel en O… nei, en D. Kanskje C? Nei, nå vet jeg det! Det er en G!” Tenk deg hvor frustrert jeg ble da bokstavene bare ble mindre og mindre, helt til det bare var noen bittesmå svarte prikker igjen på veggen!

Jeg er litt glad jeg får briller nå, da. Jeg er nærsynt, så jeg trenger bare å bruke dem når jeg er på skolen og har tavleundervisning eller når jeg føler for å se ekstra godt, så det blir ingen stor forandring. Brillene jeg skal ha er helt enkle med svart ramme og ser egentlig ikke så aller verst ut!

Mens jeg var hos optikeren, prøvde jeg masse solbriller. Jeg fant ut at jeg må skaffe meg noen pilotbriller til sommeren, men jeg tror jeg styrer litt unna RayBan-briller. Et par kostet over 3000,-! Hvordan noen kan tørre å gå med slike, skjønner jeg ikke – jeg hadde kommet til å få angst mot å ødelegge dem!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply ingunn

    gotta love the beatles.

    Burde tatt turen innom optikeren selv, ser jo ingenting.

    March 29, 2009 at 23:23
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.