Follow:
Hverdagen

Rain on the brain

Jeg fikk pakke i posten i dag – nå kan jeg fortsette å være oppe lenge om natta!

Det har vært enda en sånn dag, selv om jeg føler at jeg faktisk har gjort noe nå. Jeg var ute en tur da jeg omsider kom meg opp av senga, jeg har drukket te med vaniljesmak (som smakte merkelig.. en blanding av earl grey og vaniljekjeks) og tatt en del bilder. Nå skal jeg prøve å lære meg noe nytt i photoshop, for jeg føler det begynner å bli på tide!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Linn

  Pene bilder. Har den selv, den dekker veldig godt og varer leenge :)

  July 20, 2010 at 19:17
 • Reply Elena

  hva heter teen?? den hørtes god ut!!

  July 20, 2010 at 22:44
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.