Follow:
Hverdagen

Rainy day, dream away

I dag høljer det ned. Virkelig. Jeg våknet til lyden av regn, og jeg kommer nok til å sovne til lyden av regn også. Det ligger dammer overalt, og man kan ikke være ute i ti sekunder uten å bli gjennomvåt. Ah, høst. Det er vel slik det skal være.

I går var den mest stressende dagen på lenge, men den var også ganske inspirerende. Vi var på workshop med Melanie Dekker, en kanadisk singersongwriter, og hun og bandet hennes fortalte litt om hvordan de jobber når de skriver sanger. Jeg synes det er så gøy å høre om hvordan andre folk jobber og å høre hva de får til. Det er med på å legge terskelen for å gjøre ting selv litt lavere!

Regner det hos dere?
Blir dere motiverte av å høre andre snakke om arbeidet sitt?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Det regner her også, masse! Jeg liker det da, så lenge det er oppholds når jeg er ute :)

 • Her regner det. Alt for mye. Ja blir faktisk det.

 • Det regner og blåser noe inn i granskauen. Ble gjennomvåt da jeg syklet til og fra jobb i dag..

 • Herlig bilde :) Regner desverre masse her og! Elsker å høre folk snakke om arbeidet sitt om de virkelig er lidenskapelig opptatt av det, men ikke ellers : )

 • Japp :( Fiiint bilde!

 • Det regner her også, jaa :| nydelig bilde!

 • Regnet ikke der jeg har vært idag iallefall. :)
  Ja, blir kjempeinspirert! Elsker virkelig når folk forteller om arbeidet sitt. Jeg er forsåvidt også glad i biografier. Bånn ærlige biografier.

 • det har hølja ner her og idag! men for et fint bilde :)

 • I dag er det fint vær, men har regnet hele uka :/

 • Jeg falt skikkelig for det bilde her!
  Det var liksom noe helt magisk ved det :D