Follow:
Hverdagen

Read; peruse, study, scrutinize, look through

Det er ikke så verst å gå på Dragvoll når det betyr at man har vinterferie (/leseuke). Når det også innebærer at jeg omsider har tid til å se film, bake kjeks og dra hjem for å gå på ski, er det enda bedre, selv om jeg faktisk må bruke litt tid på å lese og skrive oppgaver også.

Men aller først skal jeg rydde rommet. På tide!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Det er så herlig med vinterferie. Den kom jo akkurat tidsnok også! Kos deg masse! :D

  • Jeg har to uker fri om litt under tre uker. Det skal bli utrolig godt selv om jeg også må lese en del pensum og skrive oppgaver :)

  • Åh, på boklista mi står To kill a mockingbird! :) har du lest den enda? isåfall er den bra ? :)
    / tusen takk :D

  • Jeg har også lyst til å lese To Kill a Mockingbird! Lesing <3