Follow:
Annet

Ready to rock

 Blazer and clutch, Gina Tricot; sunglasses og hat, H&M; striped dress, BikBok; facial cleanser, feelunique.com

Jeg har vært på jakt etter helt svarte pilotbriller i en evighet nå, og gleden var stor da jeg fant noen på herreavdelingen hos H&M på lørdag. Jeg måtte selvsagt kjøpe hatten også – går rett og slett ikke an å ikke ha en hatt, gjør det vel?

Blazeren er jeg ikke helt sikker på. Jeg tror kanskje jeg må gjøre noe med den før jeg kan bruke den, for ermene er litt lange, og jeg ser skikkelig bredskuldra ut med den på, men det er vel mer enn vanesak. Stoffet er i hvert fall helt perfekt! Jeg er litt smålei av blazere i stivt stoff nå.

Da jeg kom hjem, lå det en pakke fra feelunique og ventet på meg med rensegeléen fra Decléor. Jeg vet ikke helt hvilken effekt den har enda (annet enn at den funker fint til å fjerne sminke), men det er litt spennende å prøve noe nytt!

Det aller beste er at jeg faktisk ikke har brukt så mye penger! Blazeren var det halv pris på, og resten var relativt billig. Jeg liker å spare penger!

I’ve been on the look-out for all black aviators forever, and I finally found some this Saturday. I also had to buy this hat, ‘cause it’s plain awesome! I’m not sure about the blazer yet, I think it takes some getting used to, but I love the clutch and the dress. When I came home today, I found a parcel containing the cleanser too. I hope it’s any good!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply malin

  så utrolig tøffe briller :D

  April 26, 2009 at 21:06
 • Reply Renate

  Fin clutch!

  April 26, 2009 at 21:42
 • Reply Marín

  I really love your blog!

  Thanks a lot!

  April 28, 2009 at 21:54
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.