Follow:
Q&A

“Reason can answer questions, but imagination has to ask them.”

Hva er planene dine for sommeren? Biltur i Sverige med familien (planen er å kjøre til Stockholm), besøke besta i Sogn, Trøndersk Matfestival/Olavsfestdagene i slutten av juli (forhåpentligvis Esperanza Spalding-konsert!) og ellers bare slappe av mest mulig. Og jo – jeg prøver å kjøre opp også! Hadde den første kjøretima mi på tirsdag, og jeg er fremdeles overlykkelig over at jeg ikke kjørte på noen.

Favorittblogger? Den bloggen jeg liker aller, aller best er nok Nevnarien. Hvis jeg skal nevne flere, tror jeg det blir litt for mange. Får heller lage et nytt topp 5-innlegg snart!

Favorittbok? Vanskelig. Det er så mange bøker jeg liker, og hvilke som er favorittene mine avhenger veldig av hvilke jeg leste sist. Akkurat nå leser jeg Riket ved veiens ende av Jan Guillou. Den er bra!

Hva liker du å gjøre på en lørdagskveld? Det kommer veldig an på humøret. Noen ganger liker jeg best å være alene, mens andre ganger er det fint å være sammen med noen på en eller annen måte.

Favorittdrikke? Jeg er skikkelig avhengig av juice om morgenen og fruktdrikker generelt. Ellers liker jeg godt iste og kakao med litt kaffe i.

Hva er ditt beste minne? Jeg synes det er helt umulig å plukke ut et minne. Det er mer de små tingene jeg husker på som skikkelig bra, selv om de kanskje egentlig ikke har så stor betydning. Som da vi plukket kirsebær i fjor sommer, eller gikk og kava i snøen i vinter, eller da jeg var på Norwegian Wood for tre år siden og alle hoppa opp og ned til Why does it always rain on me.

Hva er tre ting du ønsker deg akkurat nå? Hah, det var faktisk ikke så lett å svare på. Jeg ønsker meg egentlig ikke noe spesielt akkurat nå, annet enn at det blir en fin sommer med godt vær (!). Jo, kanskje en gjennomsiktig paraply. Det har jeg alltid hatt lyst på! Si ifra om noen vet om en!

Du tar alltid så fine bilder! Hvor henter du inspirasjonen fra? Tusen takk! Når jeg først er ute og tar bilder, knipser jeg bare alt jeg kommer over som jeg tror kan bli fint. Så ser jeg på bildene underveis og finner ut av hva som ikke ble så bra og hva jeg kan gjøre for å få bedre bilder, også går det derifra. Det hender av og til at det går den andre veien også – at jeg får en ide før jeg har kameraet i hånda, men da blir ikke alltid resultatet like bra.

Hvor har du kjøpt griffingskjerfet? Jeg regner med at det er dette du mener. Det er broren min sitt og ble kjøpt på Coop Obs for noen år siden.

Hva liker du best å ta bilder av? For å være ærlig, så har det egentlig ikke så mye å si hva motivet er så lenge resultatet blir bra. Jeg liker å være litt kreativ, da; å prøve å legge merke til detaljer. Jeg blir for eksempel skikkelig glad når jeg kommer over et sted der det er skikkelig fint lys nå… fotonerd.

Kan du si alt fotoutstyret du har? Jeg har ikke noe utstyr selv, men bruker som regel det jeg har skrevet om her. Må nesten begynne å spare så jeg kan skaffe meg noe selv til jeg flytter ut!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Elin [ n e v n a r i e n ]

    Men wie, tack :D

    June 24, 2010 at 16:55
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.