Follow:
Hverdagen

Regn, regn – gå din vei!

Enda en dag med regn. Jeg har ikke tenkt meg ut – for jeg har ingen planer om å tryne på glattisen. Nei, jeg skal heller rydde litt og spille Drømmefall. Jeg er ikke helt overbegeistra for spillet enda, men når det ikke er stort annet å finne på, så får jeg kaste bort tid på noe sånt. Jeg har kommet frem til at det absolutt ikke er nødvendig å gjøre nyttige ting i vinterferien. Det gjør jeg nok av til vanlig.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Jas

    Håper det blir slutt på drittværet her også. Har snødd i flere dager nå :
    Jeg vil ha sommer! :P

  • aah, hadde vært deilig med sommer nå!

  • Håper du får bedre vær snart :D! Her er det masse snø, og det skal visst komme enda mer snø. Greit for meg da, jeg liker snø :)

  • Hos meg snør det sykt mye!