Follow:
Annet

Regnbue, men ikke noe regn

Kamera, Canon D20; objektiv, Sigma 24mm

Dette er langt fra det beste bildet jeg har tatt – fargene er en smule blasse, utsnittet er litt feil og det er sikkert en mengde andre ting jeg kan plukke ved hvis jeg tar meg tid til det. Likevel tenkte jeg jeg skulle poste det ettersom det ikke hver dag man har muligheten til å fotografere en regnbue. Bildet er tatt samme dag som dette, altså hadde jeg egentlig et ganske bra utgangspunkt. Neste gang jeg skal ta bilde av noe lignende skal jeg prøve å få låne et vidvinkelobjektiv av pappa – jeg tror det ville ha blitt bedre da!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Barbro

  Nydelig :)

  July 15, 2009 at 17:44
 • Reply Hilde

  Bildet ble kjempefint! Skikkelig nydelig!

  July 15, 2009 at 20:47
 • Reply Caroline

  SV: Du må virkelig delta i konkurransen, hadde vært supergøy! Er ingen som har deltatt så langt :(

  Det er utrolig mange fine gratisdesign der ute! :D Kanskje jeg skal prøve å finne et nytt.

  July 15, 2009 at 21:29
 • Reply Barbro

  Sv: Tusen takk =)

  July 16, 2009 at 22:48
 • Reply Monica

  Åh, det var fint!:)

  July 17, 2009 at 23:53
 • Reply polaroid

  bildet er jo nydelig da! :)
  med en god omgang i photoshop, så blir du nok fornøyd :P

  July 22, 2009 at 18:50
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.