Follow:
Hverdagen

Return; go back, come back, come home

Før jeg sovnet på sofaen i dag, var utsikten min som på bildet over. Da jeg våknet, regnet det. Snøen er nesten borte nå, og jeg tar det som et tegn på at påskeferien er over. I morgen er det tilbake til byen, til skolebøker og forelesninger – bort fra turer midt på natta, påskegodt og middagene til mamma. Det er kanskje like greit, for jeg blir jo litt bortskjemt her.

Jeg har i hvert fall hatt en kjempefin ferie, selv om den har gått altfor fort! Dessuten, når sant skal sies, skal jeg tilbake igjen til helga, så da kan jeg vel egentlig ikke klage…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Ferien har gått alt for fort her også! Det er jo sååå herlig å være hjemme å bli litt bortskjemt, men man har vel godt av å komme tilbake til hverdagen en eller annen gang. :)

  • Det er deilig å bli litt bortskjemt! Jeg gleder meg til sommerferien, hehe :) Håper du hadde en fin ferie!