Follow:
Hverdagen

Rolig søndag

Jeg har hatt ei fin (men varm) helg – jeg har blitt kjent med nye folk, nesten smeltet bort i sola og greid å synge en hel sang offentlig uten å glemme teksten (noe jeg tror må være en første gang)! I dag er jeg passe sliten, så jeg har ikke tenkt å gjøre stort annet enn å høre på John Mayer, se Stolthet og Fordom og rydde litt. Ha en fin søndag!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Hei!
  Har du en liten forklaring på hva jeg eventuelt gjør feil når jeg laster opp WordPress på serveren? På den aller siste innstallasjonprosessen (altså http://www.dittdomene.com/wp-admin/install.php), så kommer det bare feilmelding. Utrolig irriterende!
  Nå er det like før jeg benytter one.com’s bloggoppsetting, hehe. :-p

 • Okei, da skal jeg prøve på nytt. Når jeg skal laste opp WordPress på serveren, skal jeg kopiere hele mappa – altså wp-admin, content og includes, i tillegg til de filene som ligger utenfor? Eller bare de “løse” filene? :-)

 • Jepp, jeg så det nå. Trodde jeg faktisk fant ut hva jeg hadde gjort feil, jeg hadde skrevet feil passord på MySQL. Selv om jeg rettet opp feilen, så kommer det fortsatt feilmelding. Noe om at URL-adressen ikke finnes på serveren, eller noe sånt. Har du noen tips? :-p

 • Ja, jeg tror nok det. Virker kanskje ikke så overbevisende? :-p

 • Tusen takk søte deg! :D
  Var egentlig ikke meningen at det skulle se ut som et maleri, men det ble bare sånn, haha. :)
  Det første jeg gjorde var å skifte bakgrunn, så tok jeg dodge-tool å gjorde det lysere rundt egget og hånden. For å fremheve det på en måte.. Så tok jeg Image>Adjustments>Replace-color>color:black. Så gjorde jeg det mørkere på der det står lightness. Etter det skiftet jeg bare litt på fargene innpå photo filter.

  Jeg er ikke akkurat så veldig god til å forklare, men håper du forstod det! :)

 • Bare hyggelig. :) Så bra! Jeg finner alltid kjempe mye inspirasjon på flickr.

 • stolthet og fordom er favoritt filmen min. Love it