Follow:
Hverdagen

Run for your life if you can, little girl

I leten etter noe å skrive, innså jeg at jeg faktisk ikke har så mye å skrive om. Dagene er stort sett like. Er det sol, sitter jeg ute, og er det grått og overskyet, ser jeg film eller leser. Jeg begynner nesten å angre litt på at jeg ikke engang prøvde å skaffe meg sommerjobb, for alle vennene mine jobber. Jeg får huske det til neste sommer!

I går var jeg ute og kjørte igjen, og tro det eller ei, men denne gangen kvalte jeg ikke bilen en eneste gang! Fremgang! Planen var å kjøre til sentrum (det er 20 km …) for å øve i rundkjøringa der. Det var nesten for enkelt, for alle satt tydeligvis inne og så fotballkamp… Det var i grunn det jeg hadde tenkt å gjøre i går kveld også, men siden jeg vet å prioriterte, ble det kjøretur i stedet. Jeg rakk uansett å få med meg den andre omgangen! Go Spania! España en mi corazón! (Takk til google translate!)

For å oppsummere:
Følger dere med på fotball-vm?
Er dere også mindre glade i rundkjøringer?
Har dere en sommerjobb?

Share on
Previous Post Next Post

Se også