Follow:
Hverdagen

Run for your life if you can, little girl

I leten etter noe å skrive, innså jeg at jeg faktisk ikke har så mye å skrive om. Dagene er stort sett like. Er det sol, sitter jeg ute, og er det grått og overskyet, ser jeg film eller leser. Jeg begynner nesten å angre litt på at jeg ikke engang prøvde å skaffe meg sommerjobb, for alle vennene mine jobber. Jeg får huske det til neste sommer!

I går var jeg ute og kjørte igjen, og tro det eller ei, men denne gangen kvalte jeg ikke bilen en eneste gang! Fremgang! Planen var å kjøre til sentrum (det er 20 km …) for å øve i rundkjøringa der. Det var nesten for enkelt, for alle satt tydeligvis inne og så fotballkamp… Det var i grunn det jeg hadde tenkt å gjøre i går kveld også, men siden jeg vet å prioriterte, ble det kjøretur i stedet. Jeg rakk uansett å få med meg den andre omgangen! Go Spania! España en mi corazón! (Takk til google translate!)

For å oppsummere:
Følger dere med på fotball-vm?
Er dere også mindre glade i rundkjøringer?
Har dere en sommerjobb?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Emma

  Har lest bloggen din i en stund nå, og jeg liker den bare bedre og bedre, jeg :-). Så det er ikke så veldig tydelig at du ikke har mye å skrive om akkurat!

  Jeg følger litt med på VM, men ikke sånn spesielt mye. Har sett litt kamper, og prøver å følge med på hvilke lag som gjør det godt og sånt, men har ikke så mye peiling på fotball egentlig.
  Jeg har aldri kjørt selv i en rundkjøring, så det vet jeg egentlig ikke :-). Og jeg har ingen sommerjobb. Prøver å nyte somrene med lang ferie så godt jeg kan, og da er ikke sommerjobb drømmen :p

  June 30, 2010 at 12:12
 • Reply Hilde

  Jeg heier på Argentina! Ikke at jeg ser fotballkampene, men jeg er overbevist om at de vinner hele greia ;) Fotball har egentlig aldri vært min greie. Tar så lang tid mellom scoringene og så varer kampene så lenge..

  Liker bildet kjempegodt forresten!

  June 30, 2010 at 12:33
 • Reply Guro

  Jeg synes det er festlig å lese nyheter om fotball-vm når favoritter taper, dommere dømmer feil eller noe annet katastrofalt skjer. For da er alle så sure. Ellers driter jeg greit mye i fotball, ja.

  Jeg liker rundkjøringer, jeg. Mye bedre enn vanlige kryss, i alle fall. Men jeg misliker folk som med viten og vilje kjører feil i rundkjøringer. Som på dette lille bondetampstedet jeg bor, alle kjører tvers gjennom rundkjøringene. Det gjør det vanskelig for en nybegynner å vite hva en skal gjøre.

  I to og et halvt år har jeg hatt en fast jobb på kveldstid, i helger og i ferier, så ja, jeg har en sommerjobb. Det er faktisk fjerde sommeren jeg er i den samme bedriften, og begynner å gå rimelig lei. Menmen.

  Og veldig fint bilde, btw!!

  June 30, 2010 at 14:12
 • Reply Elise

  Tro meg, du kommer til å bli glad i rundkjøringer etter du har kjørt en stund. Hatet de virkelig først jeg også, men nå har jeg begynt å like de mer og mer, hehe :)

  July 8, 2010 at 23:35
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.