Follow:
Hverdagen

Søndagsfølelse

Det har føltes som søndag hele dagen, og det er kanskje ikke så rart for jeg er skikkelig trøtt, og det er jeg som regel på søndager. Likevel sto jeg opp og gikk ut en tur (som endte med at jeg fikk en diger kul på leggen… jeg er alltid like flink!) og bakte muffins da jeg kom inn. Men der endte viljen til å gjøre noe, og siden det har jeg bare sett Shrek den tredje (som faktisk ikke var så verst!) og hørt på musikk. Søndag (på en lørdag).

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Koslig. Uten om den kulen på legggen. Nam. Jeg fikk lyst på muffins :)

  September 11, 2010 at 19:30
 • Reply Veronica

  Den muffinsen så yummy ut ^^

  September 11, 2010 at 19:37
 • Reply Frida

  Åh, jeg har det litt motsatt. Har gått rundt i dag og ikke helt skjønt at det i det heletatt er helg, selv om jeg jo ikke akkurat kan skryte på meg å ha gjort så mye.
  Og oi, den muffinsen så grådig godt ut. Følte meg skamkjedelig som satt og spiste salat nå, haha.

  September 11, 2010 at 20:44
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.