Follow:
Foto, Hverdagen

S.T.R.E.S.S

Det ser ut som om dere gjerne vil ha mer fototips, men jeg synes det er litt vanskelig å vite hva jeg skal skrive om. Er det noe spesielt dere lurer på? Angående hvordan jeg tar bilder, hvilket utstyr jeg bruker eller hvordan jeg redigerer dem? Fyr løs om dere har noen spørsmål eller bare har noe dere vil jeg skal skrive om!

Ellers blir det nok ikke så mye blogging nå med det første. Det nærmer seg veldig fort sommerferie, altså er skolen nå ensbetydende med stress. Noe som ikke sier rent lite når det kommer fra ei som i utgangspunktet aldri blir stressa. Så da snakkes vi når det blir litt roligere/når jeg ikke klarer holde meg unna lenger. Håper dere får noen fine maidager enn så lenge (uten snø)!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Caroline

  Utstyr er fint å vite noe om :)

  May 7, 2010 at 23:30
 • Reply Elise

  Du kan jo skrive litt om hvordan du redigerer bildene og en lett guide til å stille inn innstillinger på speilrefleks? :)

  Skjønner du er stressa, jeg er heller aldri stresset – men i det siste har jeg faktisk blitt det pga. alle prøvene osv.

  May 8, 2010 at 12:53
 • Reply Oda

  du kan jo skrive litt om hvordan du tar bildene, hvordan velger du ISO-verdi, blenderåpning, lukkertid og sånnt? elsker det nye designet forresten :)

  May 8, 2010 at 14:29
 • Reply Line R

  Sv: Ja skjønner hva du mener. Blir fort mye finere og livlig når det er litt sol. Men midt på dagen pleier det å bli for mye sol syne nå jeg, så de bildene der tok jeg da solen var på vei ned igjen.
  Men det bildet der var veldig fint da! :D

  May 10, 2010 at 17:34
 • Reply Maria Kristine

  wow! du tar jammen meg flotte bilder!

  May 14, 2010 at 08:30
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.