Follow:
Hverdagen

School’s out for summer (soon)

Det skjer ganske mye for tiden, og i dag skal jeg på skolen og grille, for så å dra på avslutningskonserten til tredjeklasse i kveld. Den blir nok bra (som alltid)!

Akkurat nå styrer jeg med litt forskjellig. Dere kan nemlig ikke se bort fra at det dukker opp en liten konkurranse her om ikke alt for lenge. Jeg håper dere blir fornøyd med premien, og i mellomtiden skal jeg finne på en skikkelig vrien oppgave til dere. Best å ikke ta helt sommerferie!

A lot of things are happening these days, and today I’m going to barbeque with my class. This evening the third grade will have their final concert too, which is kind of sad. I’ll keep my fingers crossed for a reunion.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Lady Netta

  Så koselig bilde! :)

  June 18, 2009 at 12:12
 • Reply Hilde

  Avslutningskonserten var bra! Jeg satt med frysninger over hele meg gjennom hele konserten! :)

  June 18, 2009 at 21:00
 • Reply christine

  Herlig bilde. Er det av deg?

  June 20, 2009 at 18:28
  • Reply Kristine

   Det er meg, ja. Lillesøstra mi som tok bildet. :)

   June 20, 2009 at 18:33

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.