Follow:
Hverdagen

Seasons may change winter to spring

Jeg synes det var veldig godt gjort av meg å fange overgangen fra vinter til vår på foto – og det med en hestehov i midten!

Mamma er borte i dag, så nå skal jeg lage meg litt middag og spise noen muffins mens jeg leser (snart ferdig med mursteinen og jeg storgleder meg til å slakte den skrive bokomtale). Ellers må jeg vel ta en titt på That 70’s Show som starter om ti minutter. En god latter forlenger livet!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Mie

  Åh, hestehov! Jøss. Det ser jeg kanskje her om et par måneder. Bare snø, snø, snø og mere snø her… Sukk.

  March 25, 2009 at 18:50
 • Reply thiiira

  aww, det var et søtt bilde!

  March 25, 2009 at 22:29
 • Reply Linn-Marie

  Hestehov! Ingen her tror jeg, her snødde det istad=(

  March 25, 2009 at 22:42
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.