Follow:
Hverdagen

She was a working girl

Dagene flyr av sted nå, og det er snart bare tre uker igjen til eksamen. Tiden frem til eksamen er dessuten allerede nesten fylt opp av alt mulig annet enn pensumlesing også – politikk, sosiale aktiviteter og trening. Livet er kanskje ikke så hardt for tida, men travelt er det i hvert fall!

Derfor ville jeg bare si at det nok blir ei stund mellom hver gang dere hører fra meg. For å bøte på skaden, legger jeg ved et bilde av en veldig hardtarbeidende meg… sånn at jeg sikrer meg at dere likevel kommer til å ta turen innom nå og da. Snakkes!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Helene

  Hei! Haha, tenkte det samme :) Bare at jeg var ikke helt sikker på at det var deg(så det på bildene etterpå da), og så var jeg veeeldig stressa :P

  Trodde jo at jeg skulle være der noen timer og knipse bilder av ting som skjedde.. Men når jeg kom dit fikk jeg ei liste over delegasjonene, avsatt 2 min per bilde, haha. Vet ikke helt hvordan bildene blir, men satser på at de funker – Flaks at jeg tilfeldigvis hadde med blitzen!

  November 7, 2011 at 17:13
 • Reply ★MK★

  Stå på, du er flink=) Husk at en bloggpause for å klarne hjernen i ny og ne gjør bare godt! Eller ei god treningsøkt! Hva liker du å trene?

  November 8, 2011 at 11:07
  • Reply Kristine

   Bruker å være med på forskjellige gruppetimer på SIT – går som regel i pilates og diverse pulsgreier. Gøy! :D

   November 12, 2011 at 12:13
 • Reply Karoline

  Flink jente! :) Har en del å få gjort unna jeg og, så gleder meg til jul!

  // Ja! Vi må finne på noe neste uke – har litt lyst til å spise middag sammen med deg og Silje og kose oss med jentekveld eller noe hvis vi alle har tid :)
  Hehe, ble 3T ja, både Lars og klassevenninna mi trener der, så hadde nesten ikke noe valg :p Får ikke med meg Lars på SiT ;s

  November 12, 2011 at 11:41
 • Reply Karoline

  // Ja, tror ikke det er anbefalt å drikke te, kaffe og rødvin, samt røyke rett etter visstnok, men venter i flere timer etter behandlingen med å drikke og spise, så det skal egentlig ikke ha noe innvirkning :) Har ikke spist mat med kraftige farger heller, så tror ikke blekingen er så sterk og effektiv som mange skal ha det til..
  Er opptatt onsdag og fredag jeg og, så da passer det sikkert på mandag eller tirsdag (torsdag kan det hende at jeg har et berg av lekser jeg må gjøre ferdig) :)

  November 12, 2011 at 12:30
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.