Follow:
Bøker, Hverdagen

She’ll be coming ‘round the mountain

Etter å ha slitt med ei lydbok jeg lånte på biblioteket som absolutt ikke vil bli lest av dataen, så har jeg bestemt meg for å la den være, og heller høre på Løven, Heksa og Klesskapet (Narnia … igjen) mens jeg går tur rundt det ikke-så-store fjellet her. Kanskje blir jeg litt sprek snart? I går var jeg i hvert fall flink og gikk/jogget 2,5 km. Det er usedvanlig bra til å være meg!

I’m going outside again. My plan was to listen to an audio book by Jan Guillou (The Road to Jerusalem), but since my computer isn’t capable of reading it, I’ll have to do with The Lion, the Witch and the Wardrobe (Narnia) again. Not bad that either, although I know it almost by heart.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Jas

    Så smart å høre på lydbok mens du går tur, da blir det iallefall ikke kjedelig :)

    Du glemmer nesten tiden når du hører på lydbok mens du går! Det er skikkelig herlig!

    May 6, 2009 at 19:25
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.