Follow:
Hverdagen

She’s leaving home – bye, bye

Camera, Canon D20; lens, Canon EF 300mm

I morgen tidlig, rundt halv fem for å være mer nøyaktig, drar vi i retning Kiel (og tilbake). Vi kommer til å være borte til torsdag kveld, men med besøk og diverse til helga, så da sier det seg selv at det ikke blir noe særlig tid til blogging. Jeg kommer nok sterkt tilbake neste uke med masse bilder!

Nå skal jeg ut i sola igjen og lese Harry Potter. Jeg har ikke noe bokmaraton i år ettersom det ikke kommer noen helt ny bok, men varmer litt opp til filmen. Haha, det kommer nok til å bli litt Harry Potter-snakk de nærmeste ukene, men jeg synes jeg er flink som greier å begrense meg resten av året!

So long, og ikke glem å delta i konkurransen! Jeg skal prøve å få sneket meg til tid nok til å få avgjort den! (Også må jeg si tusen takk for alle de koselige kommentarene jeg har fått i det siste!)

I’ll be away for a week now, as I’m leaving tomorrow. You should be looking forward to some Harry Potter-talk when I get back home. I’m way too excited for the new movie! Haha!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Elise

  God tur, og kos deg :D

  June 29, 2009 at 14:55
 • Reply Hilde

  I dag fant jeg ut at jeg skal lese Harry Potter i sola. Jeg begynner i morgen og da skal jeg lese ut hele serien. Guri, jeg gleder meg selv om jeg har lest bøkene ca. en million ganger allerede x)

  God tur til Kiel! :-D

  June 29, 2009 at 23:26
 • Reply Marthe

  Så fint bilde :)

  June 30, 2009 at 03:06
 • Reply Karen

  Haha. Jeg er 500 sider inn i HP and the half-blood prince nå. Hadde nesten trodd det bare var bestevenninna mi og meg som hadde maraton i påvente va filmen. Fy søøren som jeg gleder meg:D Har du sett de siste trailerene?

  June 30, 2009 at 12:44
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.