Follow:
Foto, Hverdagen

Simply having a wonderful Christmas time

Lurte dere! Her kommer noen juletrebilder likevel! Det ble ikke noe av de bildene jeg skulle ta for noen dager siden, og jeg har ikke tatt så mange andre bilder også, bortsett fra da jeg og pappa testa blits med Oda som modell. Poster de bildene litt senere!

Nyttårsaften-været har forresten kommet. En blanding av regn og snø og veldig mye vind… heldigvis er det fint å sitte inne med film og kakao og litt forskjellig å pusle med.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Mette

    Å, fine stemningsbilder! :D Du får virkelig frem den fine julestemningen, syns jeg! :)

    // Tusen takk for utrolig fine ord! :D Det er så fint å høre. Og så liker jeg at du seier det er tydelig å se hvem som har tatt bildene, for jeg prøver jo å skape min egen stil, og da er det fint at noen faktisk legger merke til det! Så tusen takk! :)

    December 30, 2010 at 20:50
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.