Follow:
Hverdagen

Siste vinterdager…


forhåpentligvis.

Fottrinn i snøen og snødekte åkrer er ting som ikke hører mars til. Da skal man være nødt til å dra på fjellet for å oppleve påskesnøen, med appelsin og Kvikk Lunsj i tursekken og ski på beina. Rundt huset vårt er det ganske snøfritt, men ved skolen er det fremdeles snø så det holder og de få (og ganske så lave) fjellene jeg kan se på vei hjem med skolebussen har også snødekte topper.

Snart er det tentamenstid også. Vi begynner allerede neste uke med engelsktentamen, og denne gangen er jeg fast bestemt på å få et bedre resultat enn tidligere. Engelsklæreren vår er temmelig kravstor (for å si det mildt), noe som har ført til at flere av oss ikke er særlig motiverte, men det ordner seg vel til sist.

Nå skal jeg gå og legge meg under dyna og lese. Jeg fikk låne En shopoholikers hemmelige drømmeverden av ei venninne i dag som anbefaler den på det sterkeste, men jeg føler meg litt skyldig hvis jeg begynner å lese den nå siden jeg har en diger murstein som ligger på nattbordet og glor på meg hver kveld. Jeg gir sjeldent opp bøker, men med den er det nære på… (det er snakk om Brisingr av Christopher Paolini – det finnes bedre bøker!)

Share on
Previous Post Next Post

Se også