Follow:
Hverdagen

Sjøen er speilblank, og sola er gul

I dag er det tydeligvis sommer igjen! Det er litt rart at det er så varmt og så sommerlig når jeg er innstilt på høst, men jeg gjør det beste ut av det: nå har jeg tenkt meg ned på berget nedenfor huset. Der skal jeg ligge en stund og høre på musikk, mest fordi jeg er så trøtt at jeg ikke orker stort annet akkurat nå!

Ellers går det meste av tiden med på øving på instrument disse dagene, så jeg har ikke noe særlig å skrive om, men jeg skal i hvert fall fortsette å la dere få vite at det fremdeles er liv i meg! Det kommer et innlegg med tips til høstmusikk i morra!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Maia Kristine

  Flott bilde! :) Det er vanskelig å fange en sommerfugl på bilde!

  August 25, 2009 at 19:33
 • Reply Hilde

  Gleder meg til høstmusikken :D

  August 25, 2009 at 19:45
 • Reply Henriette

  Æsj, her regner det og er kaldt :/
  Søtt bilde!

  August 25, 2009 at 20:42
 • Reply Elise

  Det er sykt hvor sommerlig det har vært ute i dag! Herlig, siden det fortsatt er august (:

  August 25, 2009 at 20:46
 • Reply Oda

  Nydelig bilde!

  August 26, 2009 at 20:56
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.