Follow:
Hverdagen

Sjokomelk og øving

Sånn ser det ut når jeg er hjemme i en times tid for å redigere bilder og spise middag (og drikke sjokomelk)! Bildene er sendt av gårde nå, så da skal jeg hive i meg noen pannekaker hos bestemor før jeg skal på øving til Alice resten av dagen. Sånn er livet nå for tida – rimelig hektisk!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Miss Jones - Fotoblogg

  :)

  March 9, 2011 at 17:32
 • Reply Karoline

  Gleder meg slik til Alice i Underland! :)
  Blir nok mektig imponert over dere – som alltid ;)

  March 9, 2011 at 20:35
 • Reply Alex York

  så kult :D

  March 10, 2011 at 16:54
 • Reply lill - everyday blog

  Kjempe fine bilder! :-)

  March 10, 2011 at 20:49
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.