Follow:
Annet

Skrivesaker og sånt

En av favorittbloggerne mine, Carrie fra WishWishWish, skrev nettopp et innlegg med en ønskeliste før skolestart med alt fra klær til skrivesaker. Da linket hun til denne siden, og jeg tenkte jeg kunne dele noen av favorittene mine derifra med dere, for det er utrolig mye søtt! Jeg kommer nok ikke til å kjøpe noe selv, siden jeg allerede har et penal som holder mål (og jeg har heller ikke bankkort å betale med), men kanskje neste høst?

Det hadde vært enda bedre om jeg fant skrivesaker med isbjørner og pingviner på. Si ifra hvis dere vet om noe!

(En annen ting Carrie linket til var denne kalenderen. Jeg – vil – ha! Den virker passe genial!)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Helene

  Åh, jeg skulle ikke trykket på linken!! ;)

  August 5, 2009 at 14:33
 • Reply Johanne

  For en utrolig fin blogg du har :D
  Hvor er designet fra? Jeg likte det utrolig godt :)

  August 5, 2009 at 19:18
  • Reply Kristine

   Takk! Det har jeg laget selv. :)

   August 5, 2009 at 19:46
 • Reply Maren

  Elsker skolestart, ingenting som er så deilig som en helt blank notatbok:D

  August 5, 2009 at 21:53
 • Reply Mella

  awwww, så utrolig søte ting den hjemmesiden hadde! Fikk lyst til å kjøpe alt jeg. :)

  August 5, 2009 at 22:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.