Follow:
Annet, Hverdagen

Skru av lyset!

Jeg hater å være syk! Det finnes ikke noe kjedeligere! De siste to dagene har jeg ikke gjort stort annet enn å spille Sims og tenke på alt jeg skulle gjort om jeg var i form til det. Heldigvis er jeg bedre nå. Tusen takk for alle god bedring-ene – det var nok det som gjorde susen!

Ellers så har vi fremdeles lyset slått av. Det er ganske mørkt, selv om vi har stearinlys nesten overalt, men det er da koselig også. Jeg håper bare folk skjønner at dette ikke er noe vi bare skal gjøre en gang i året, men huske på hver dag. Skru av lyset når du går ut av et rom og ikke la unødvendige ting stå og bruke strøm. Det siste skal i hvert fall jeg bli flinkere til – jeg glemmer nesten alltid å ta trekke ut stikkontakten til ladere etter å ha brukt dem!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Elise

  Jeg glemte helt å slå av lysene i går jeg, må bli flinkere til å ta ut stikkontakten til mobilladeren jeg og! Så bra du føler deg bedre :)

  March 28, 2010 at 11:10
 • Reply maja

  åh, for et vakkert bilde!!

  / tusen takk :)

  April 4, 2010 at 20:53
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.