Follow:
Annet

Sliter du med å pugge?

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en side som heter Smart.fm! Det er en genial side med lister, med for eksempel språk, som gjør det mye enklere å pugge! Du får oppgaver fra listene, der du blant annet må stave ordene og skrive hva de betyr. Jeg kommer nok til å bruke den en del fremover for å bli bedre i tysk! Det går også an å lage sine egne lister, men jeg er ikke helt sikker på hvordan det fungerer enda ettersom jeg ikke har prøvd det selv.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Mari Johanne

  Oi, så flott! Veldig nyttig ettersom jeg akkurat har startet på fransk. Har første gloseprøve i morgen, så takker for tipset! :-)

  August 31, 2009 at 18:05
 • Reply Péter

  Det trenger man ikke når man har ferie! :P

  August 31, 2009 at 19:47
 • Reply Elise

  Så smart!

  August 31, 2009 at 22:44
 • Reply Karen

  Genialt! Tusen takk. Nå kan jeg slippe å dø av spansken. Dette er jo faktisk underholdene.

  September 1, 2009 at 17:50
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.