Follow:
Film og tv, Hverdagen

Små barn, store gleder

Se så fint det var i går kveld!

Jeg og søsknene mine har Harry Potter-maraton (inspirert av Hilde). Vi har bare kommet til De vises stein så langt, etter som vi brukte store deler av formiddagen på å steke pannekaker, så det lover ikke så veldig bra. Uansett er det skikkelig rart å se igjen den første filmen – alle er så små og søte, også er det så dårlig kvalitet på bildet! Kanskje ikke så rart siden vi ser den på vhs, og den er tross alt åtte år gammel. Tenk det – åtte år!

Det er bare to dager igjen til premieren nå! I morra skal jeg lage meg tryllestav; små barn har store gleder!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Elise

  Jeg så Harry Potter og føniksordenen for noen uker siden, og husket ikke en eneste ting fra filmen! Det var litt sykt, siden jeg har sett den før. Jeg har bare de tre siste HP filmene, så jeg håper jeg finner de to første på DVD snart. Har de kun på VHS ):

  July 14, 2009 at 16:28
 • Reply Lady Netta

  Hehe, så koselig med maraton :D Jeg hadde det i fjor engang, utrolig gøy å se igjen :)
  Kjempefint bilde forresten, skikkelig stemningsfult :)

  July 14, 2009 at 16:37
 • Reply Barbro

  Nydelig bilde =)

  July 14, 2009 at 16:44
 • Reply cassie

  utrolig vakkert bildet!!Hvor er det tatt?

  July 14, 2009 at 22:43
  • Reply Kristine

   Takk! Det er tatt fra verandaen vår, et par timer nord for Trondheim! :)

   July 14, 2009 at 23:02

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.