Follow:
Hverdagen

Små fargeklatter i hverdagen

Slike små fargeklatter hjelper når jeg skal gjøre lekser! Særlig siden det er vanskelig matte, men med litt hjelp fra pappa også ordner det seg! Jeg har forresten valgt å gå R1 i år i stedet for P2 (jeg gikk P1 i fjor), og jeg er, for å være ærlig, ganske stolt av meg selv – ikke nok med at jeg har greid å bestemme meg for noe; jeg har ikke valgt den enkleste løsningen heller!

R1 er forresten realfagsmatte, og P1/P2 er praktisk matte – sånn i tilfelle dere ikke er helt inne i mattesystemet… heldigvis er det ikke så mange slike fag i norsk skole!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Marit

  Byttet fra R til S jeg ;p Trodde ikke det var mulig å bytte fra S til R?

  September 28, 2009 at 22:55
  • Reply Kristine

   Vi har ikke S på skolen vår, så vet ikke helt hva det er. xP

   September 29, 2009 at 06:49

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.