Follow:
Hverdagen

Snø i oktober? Yeah, right…

Jeg fikk nesten litt sjokk da jeg så ut av vinduet i dag tidlig. Det var hvitt på verandaen, og snøen lavet kanskje ikke ned, men den var i hvert fall der. Jeg har alltid vært veldig glad i snø, men snø i midten av oktober føles litt for tidlig! I fjor kom ikke snøen før i slutten av november. Jaja, bare vinteren i år ikke blir like kald som i fjor, så skal det gå bra!

Dermed blir det kakaodag i dag i den nye favorittgenseren min med filmer på tv og alt det andre som hører til! Skal heller ikke se bort fra at det blir noen flere blogginnlegg i ettermiddag, for jeg føler meg i dét humøret. Tusen takk for alle de fine kommentarene også! Synes det er kjempehyggelig!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply anita # sukk

  Her er det over 5 cm snø :(

  October 20, 2010 at 15:14
 • Reply Linn Jones

  Virkelig deprimerende ja! Her i Bergen hagler det nå :P

  October 20, 2010 at 17:07
 • Reply martha

  Snø her i Bergen også.. Mye! tar litt av, syns jeg.

  October 20, 2010 at 18:56
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.